Goedkope scheermesjes voor mannen - Shave House
Uw heeft nog geen bestelling geplaatst

Voordelige scheermesjes voor mannen

De scheermesjes van Shave House zijn uniek in zijn soort. Waar je gewend bent aan scheerkoppen met 3 mesjes of 5 mesjes, gaat Shave House verder. Met een scheermes met 4 mesjes en zelfs een scheermes met 6 mesjes op een scheerkop zul je je huid trakteren op een sneller en gladder scheerresultaat.


Besparen op kosten - niet op kwaliteit

Goedkoop is duurkoop? Niet altijd. Doordat wij geen miljoenenbedrijf zijn, besparen wij bijvoorbeeld op huur (wij hebben geen winkel) en marketing (geen dure commercials op TV), en kunnen wij deze besparingen aan jou door rekenen. De scheermesjes doen niet onder voor de A-merken, dus test het zelf. Wij zijn ervan overtuigd dat je tevreden bent. En zo niet? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Naast deze speciale scheermesjes voor mannen hebben wij natuurlijk ook voordelige scheermesjes voor vrouwen van topkwaliteit!

Shave House wil graag bijdragen aan een zo aangenaam mogelijke scheerbeleving. Hierom zetten wij ook graag alle tips die je scheerbeurt vereenvoudigen voor je op een rijtje. Deze tips ter informatie of inspiratie vind je bij scheertips.


Bestel nu jouw scheermesjes in 3 eenvoudige stappen!

  1. Maak een keuze uit onderstaande modellen
  2. Geef aan hoe vaak je de mesjes geleverd wilt hebben
  3. Vul je adres in en reken vervolgens eenmalig af met iDeal

De scheermesjes met de gratis houder worden vervolgens binnen 3 werkdagen gratis bij je thuisbezorgd! 

FacebookLike ons op Facebook en volg ons op Twitter en blijf op de hoogte van onze acties! Twitter


 
Copyright © 2017  Shave House | Floraronde | 1991 HL Velserbroek