Handige Scheertips
Uw heeft nog geen bestelling geplaatst

2

Scheertips voor dames en heren

 


Scheertips voor dames

Als vrouw word je dagelijks geconfronteerd met het schoonheidsideaal. Al dan niet opgedrongen door de maatschappij of gevolg van de evolutie, het is voor iedere moderne vrouw belangrijk om er goed uit te zien.

Qua scheren is er in de laatste decennia een enorme verschuiving geweest: de man laat eerder zijn baard staan en de vrouw dient haar gehele lichaam min of meer te ontdoen van het zichtbare lichaamshaar.  Dat vergt tijd en moeite, waar ook het team van Shave House veel respect voor heeft.
Om jullie iets tegemoet te komen, willen we -naast ons scheermesje- ook advies en tips op deze pagina's aanbieden. Heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact op, dan zetten wij het antwoord graag erbij!

Ga naar de laatste scheertips voor dames.

 

Scheertips voor heren

Vergeleken met de vrouwen hebben mannen het maar makkelijk. Scheer je baard en snor met regelmaat, dan zit je goed. Toch bepaalt de hoeveelheid baardhaar je uitstraling en heb je als man misschien wel moeite de juiste stijl te vinden. Daarnaast is niet iedereen gezegend met een volle baarddos. 

Vervolgens snijden we graag het onderwerp oksels, benen en schaamstreek aan. Steeds meer mannen vinden het prettig en hygiënisch om deze plaatsen al dan niet kaal te scheren of op zijn minst netjes bij te houden.
Kortom: van Shave House kun je hier t.z.t. artikelen verwachten die hierop aansluiten. Mis je iets? Laat het ons (al dan niet anoniem) weten!

Ga naar de laatste scheertips voor heren.

 

Hoe vaak scheer jij je?

VOOR IEDEREEN IS ER EEN PASSEND
SCHEER PROGRAMMA

1. Bijna dagelijks

      4 mesjes per maand

2. 2 á 3 keer per week

      4 mesjes per 2 maanden

button1

€10,-
€7,-
€7,-

FacebookLike ons op Facebook en volg ons op Twitter en blijf op de hoogte van onze acties! Twitter


 
Copyright © 2017  Shave House | Floraronde | 1991 HL Velserbroek