Een abonnement op scheermesjes?

Een abonnement bij de sportschool, een tijdschrift of krant is natuurlijk niks nieuws meer. Daar maken we gebruik van omdat het onder andere het gemak dient. Het gemak om in een gemotiveerde omgeving aan je lichaam te werken, of middels een betrouwbaar medium op de hoogte te blijven van het nieuws.

 

Maar sinds een paar jaar is het nu ook mogelijk om een abonnement te nemen op producten die we in het dagelijks leven gebruiken. Zo kun je periodiek nieuwe boodschappen of kant-en-klare maaltijdboxen thuis laten bezorgen, en is er tegenwoordig ook de mogelijkheid om je te abonneren op toiletpapier of zelfs luiers. Ook bij het gebruik van dit soort abonnementen wordt het gemak gediend. Je hoeft immers niet meer de deur uit om je boodschappenlijstje af te werken in een drukke supermarkt. Laat staan dat je in een lange rij moet staan wachten om je boodschappen vervolgens af te rekenen en in tassen te proppen.

 

Scheermesjes

Datzelfde gemak geldt ook voor een abonnement op scheermesjes. Uit onderzoek blijkt dat ruim 70% van de mannen te lang door scheert met zijn scheermesjes omdat zij vergeten nieuwe te kopen. Scheermesjes worden er op die manier niet bepaald scherper en hygiënischer van.
Daarnaast is de prijs van scheermesjes een behoorlijke ergernis. Vier op de vijf mannen vindt de prijzen van scheermesjes te hoog. Voor een pakje scheermesjes betaal je al snel tussen de € 13,- en € 23,-. Vaak worden scheermesjes dan ook bewaakt achter een aparte toonbank in de supermarkt.

Shave House biedt bijvoorbeeld zo’n abonnement op scheermesjes aan. Hierdoor hoeft men niet meer naar de winkel. Ook hoeft men niet langer door te scheren met botte en onhygiënische scheermesjes. Bovendien liggen de prijzen van de scheermesjes van Shave House lager dan de helft van bijvoorbeeld de A-merken in de winkels en supermarkten.
Op die manier biedt het een service aan waarbij men zijn/haar scheermesjes maandelijks of tweemaandelijks door de brievenbus thuisbezorgd krijgt. Hiermee bespaar je dus niet alleen op kosten, maar biedt dit ook het eerder genoemde “gemak”.

 

Nergens aan vastzitten

Naast die kostenbesparing en het gemak verplicht Shave House de klant tot niets. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de meeste abonnementen op bijvoorbeeld de sportschool heeft men bij een abonnement op scheermesjes bij Shave House de mogelijkheid om op ieder moment de service op te kunnen zeggen, tijdelijk te pauzeren of aan te passen. Men zit dus nooit vast aan een contract of een vaste looptijd.

Kortom, met een abonnement op scheermesjes bij Shave House wordt hiermee dus een laagdrempelige en vooral flexibele service aangeboden, met behoud van kwaliteit. Best handig dus.
Toe maar, probeer het een keer uit, en ervaar het zelf! Zoveel valt er immers niet te verliezen, toch?

Neem een proefsetje

Wij hebben een speciale GRATIS proefset samengesteld zodat je onze kwaliteit eerst kunt beoordelen voordat je voor Shave House gaat. Je hoeft alleen de verzending te betalen.

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie, en je kunt de service pauzeren of stopzetten wanneer jij dat wilt.

Gratis proefsetje?

Wij hebben een speciale GRATIS proefset samengesteld zodat je onze kwaliteit eerst kunt beoordelen voordat je voor Shave House gaat. Je hoeft alleen de verzending te betalen.

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie, en je kunt de service pauzeren of stopzetten wanneer jij dat wilt.