Hoe scheer ik het beste mijn baard?

De basis

Elke huid is anders. De een heeft namelijk een wat gevoeligere huid dan de ander. Maar het aller belangrijkste is nog wel de basis en dat is je scheermes. Zorg er dus voor dat je je scheermesje op tijd vervangt en dat deze schoon is. Een vies of oud mesje kan ervoor zorgen dat het scheren pijn doet of erger nog; dat je huid hier niet blij mee wordt en gaat irriteren of ingegroeide haartjes krijgt.

 

Voorbereiden

Zorg ervoor dat de huid goed vochtig is. Het beste is altijd nog om bijvoorbeeld te scheren direct na het douchen, zodat je poriën open staan en je baardharen zacht zijn. Op deze manier zullen je baardharen gemakkelijker loslaten tijdens het scheren.

 

Scheren

Gebruik scheerschuim, scheergel of scheerolie. Zo zorg je ervoor dat de mesjes makkelijker over je huid glijden maar verzacht ook gelijk de huid. Scheer altijd eerst mee met de richting van de baardharen en spoel na elke haal de afgeschoren haartjes van het mesje af met warm water. Restjes van haartjes en schuim maken het scheren lastiger en vergroten de kans op wondjes en sneetjes.

 

Nabehandeling

Spoel je gezicht na het scheren af met koud water zodat de restjes schuim weg zijn en je poriën weer dicht gaan. Je gezicht nu afdrogen met een schone handdoek door te deppen (niet wrijven). Je gezicht is nu namelijk op zijn gevoeligste en moet gekalmeerd worden. Dit kun je het beste doen door een goede vochtinbrengende aftershave balsem/crème te gebruiken.

 

Onze service

Wij van Shave House bieden een service aan waarbij je nooit meer hoeft na te denken over het kopen van scheermesjes, en dus nooit meer met een bot mesje hoeft te scheren. Wij sturen jouw nieuwe mesjes op wanneer jij dat wilt. En het mooie is dat je ruim 50% minder betaalt dan in de winkels.
Geen zorgen, want je zit niet vast aan een bepaalde looptijd. Je kunt onze service ook stop zetten of pauzeren wanneer jij dat wilt.

Neem een proefsetje

Wij hebben een speciale proefset samengesteld zodat je onze kwaliteit eerst kunt beoordelen voordat je voor Shave House gaat.

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie, en je kunt de service pauzeren of stopzetten wanneer jij dat wilt.